• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Karo Strömbrytare push 40x80 - Vit

369 kr
{{ price }}

Karo Strömbrytare push 40x80 Vit från Modelec är den perfekta kombinationen av form och funktion. Strömbrytaren i vitt utförande smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. Ett enkelt tryck är allt som behövs för att tända eller släcka ljuset, vilket gör användningen bekväm och snabb. Ge ditt hem en modern och stilfull touch samtidigt som du njuter av enkel kontroll över din belysning. Med en smart mekanism väljer du själv om lampknappen ska ha dimbar funktion eller inte. Monteringen går snabbt och enkelt och på bara någon minut har du den installerad och redo för användning.

Leveranstid: 4-5 veckor
 • Fransk design sedan 1976
 • Exklusiva återförsäljare av Modelec
 • Innovativa
 • Specifikation
  Produkttyp Strömbrytare
  Höjd 80 mm
  Bredd 40 mm
  Färg Vit
  Dimbar Ja
  Frontmontering Klips
  Antal strömbrytare 1 st
  Växeltyp Push
  Strömbrytartyp Vippbrytare
  Material Plast
 • Beskrivning

  Modelecs Karo Strömbrytare push 40x80 har en minimalistisk och elegant design som förbättras av den enkla och användarvänliga tryckmekanismen. Push-funktionen på Modelecs Karo Strömbrytare är en bekväm och modern metod för att kontrollera belysningen i ditt hem, vilket skapar både en användarvänlighet och en tilltalande design. Med en smart mekanism väljer du själv om du vill ha dimbar funktion eller inte. Med strömbrytarens dimensioner passar den smidigt in i olika miljöer. Den är skapad för att vara mångsidig och tillgodose olika användarbehov.
   
  Varje innovation från Modelec är resultatet av djupgående användarcentrerad forskning och design. Företaget fokuserar på att förstå användarbehov och utmaningar för att skapa produkter som inte bara är tekniskt avancerade utan också intuitiva och lätta att använda.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Modelec är ett framstående franskt varumärke som står för exklusiv elegans och innovation. Med en historia som sträcker sig över årtionden har Modelec blivit en ledande aktör på marknaden för elektriska lösningar. Tack vare sitt åtagande för att skapa produkter som inte bara är funktionella, utan också utseendemässigt tilltalande, har varumärket lyckats fånga marknadens uppmärksamhet när det kommer till unika, teknologiska och skräddarsydda detaljer. Modelec representerar det bästa av fransk design och ingenjörskonst. Varumärket har länge varit känt för sin exceptionella kvalitet och design. Modelecs sortiment sträcker sig över en mängd olika produkter, såsom strömbrytare, vägguttag, USB-uttag och dimmers. Med deras skräddarsydda sortiment kan du vara säker på att du kommer att hitta produkter som matchar din inredningsstil. Ta del av fransk excellence med Modelec och inred ditt hem med dessa unika detaljer! 

   

Specifikation
Produkttyp Strömbrytare
Höjd 80 mm
Bredd 40 mm
Färg Vit
Dimbar Ja
Frontmontering Klips
Antal strömbrytare 1 st
Växeltyp Push
Strömbrytartyp Vippbrytare
Material Plast
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.