• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

M Strömbrytare 80x80 - Svart

1 139 kr
{{ price }}

M Strömbrytare 80x80 svart är en enkel lampknapp med snygg design från kollektionen M av Modelec. Den är utformad med en modern design som smälter sömlöst in i olika inredningsstilar. Knapparna är utformade för en bekväm användning och ger en smidig känsla vid tryck. Den minimalistiska designen strävar efter att erbjuda både enkelhet och stil, vilket gör M kollektionen till en perfekt kombination av funktionalitet och innovation.

Leveranstid: 4-5 veckor
 • Fransk design sedan 1976
 • Exklusiva återförsäljare av Modelec
 • Innovativa
 • Specifikation
  Produkttyp Strömbrytare
  Höjd 80 mm
  Bredd 80 mm
  Färg Svart
  Dimbar Nej
  Frontmontering Magnet
  Antal strömbrytare 1 st
  Växeltyp On/off
  Strömbrytartyp Knapp
  Material Pulverlackerad
 • Beskrivning

  M Strömbrytare 80x80 är en enkel strömbrytare i svart som smidigt låter dig styra lamporna i ditt vardagsrum, kök, hem eller projekt. 
  Modelecs M kollektion är skapad av den franska inredningsarkitekten Valérie Mazerat. Kollektionen är en förening mellan 60-talsstil i kombination med modernt hantverk. Den minimalistiska designen strävar efter att erbjuda både enkelhet och stil, vilket gör M kollektionen till en perfekt kombination av funktionalitet och innovation. Monteringen av fronten sker enkelt och smidigt med dolda magneter.
  Varje innovation från Modelec är resultatet av djupgående användarcentrerad forskning och design. Företaget fokuserar på att förstå användarbehov och utmaningar för att skapa produkter som inte bara är tekniskt avancerade utan också intuitiva och lätta att använda.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Modelec är ett framstående franskt varumärke som står för exklusiv elegans och innovation. Med en historia som sträcker sig över årtionden har Modelec blivit en ledande aktör på marknaden för elektriska lösningar. Tack vare sitt åtagande för att skapa produkter som inte bara är funktionella, utan också utseendemässigt tilltalande, har varumärket lyckats fånga marknadens uppmärksamhet när det kommer till unika, teknologiska och skräddarsydda detaljer. Modelec representerar det bästa av fransk design och ingenjörskonst. Varumärket har länge varit känt för sin exceptionella kvalitet och design. Modelecs sortiment sträcker sig över en mängd olika produkter, såsom strömbrytare, vägguttag, USB-uttag och dimmers. Med deras skräddarsydda sortiment kan du vara säker på att du kommer att hitta produkter som matchar din inredningsstil. Ta del av fransk excellence med Modelec och inred ditt hem med dessa unika detaljer! 

   

Specifikation
Produkttyp Strömbrytare
Höjd 80 mm
Bredd 80 mm
Färg Svart
Dimbar Nej
Frontmontering Magnet
Antal strömbrytare 1 st
Växeltyp On/off
Strömbrytartyp Knapp
Material Pulverlackerad
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.