• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Cabbani Chevron 700x124 mm Oljad 14 mm - Select/Shade

1 488 kr/kvm
{{ price }}

Investera i Cabbanis Chevronparkett i färgen Shade - en höjdare inom golvdesign där den tidlösa franska parkettens Chevronmönster, möter imponerande kvalitet i generösa golvstavar. Vårt parkettgolv är inte bara en yta att gå på, det är en livsstil, en investering i design och funktionalitet. Färgen Shade är som ett konstverk i sig, med sin naturligt ljusa bas och diskreta toner av gult och beige. Varje bräda fångar ljuset på ett sätt som framhäver träets skönhet och ger rummet en fräsch och elegant atmosfär. Färgen Shade kommer i oljad yta, vilket ger golvets trästruktur en naturlig skönhet, - den skyddar också mot slitage och förlänger golvet livslängd. De imponerande golvstavarna med måtten 700 x 124 mm förstärker det unika mönstret i Chevronparketten och ger ditt golv en exklusiv och individuell prägel. Varje bräda är skapad med precision för att maximera mönstrets skönhet och skapa en inbjudande atmosfär i varje rum. Rama in ditt hem och framhäv det bästa av naturen med Cabbanis Chevronparkett i oljad yta, i färgen Shade.

Du behöver 0 paket
kvm
Leveranstid: 6-8 veckor
 • Färdigbehandlad yta
 • Franskt kvalitetsgolv
 • Skräddarsytt golv
 • Enkel installation
 • Specifikation
  Golvtyp Chevronparkett
  Tjocklek 14 mm
  Träytskikt 3.2
  Slipbar Ja
  Tål golvvärme Ja
  Produkttyp Trägolv
  Storlek 700x124 mm
  Yta Oljad
  Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
  Färg Naturligt ljus
  Installation Traditionell fransk Chevron installation
  Material Franskt trä
  Varumärke Decospan, Cabbani
 • Beskrivning

  Cabbanis Chevronparkett är inte bara ett golv, det är konst på din yta. Våra stora golvstavar i färgen Shade, i oljad yta, skapar ett fascinerande mönster som fångar ögat och höjer inredningen i ditt hem till en ny nivå av elegans.  Det är som att ha naturens skönhet direkt under dina fötter - där varje steg blir en dans på träets vackra struktur.

  Dessa stora golvstavar är noga utformade och oljade för att ge en hållbar yta som tål vardagens påfrestningar. De är även enkla att underhålla för att behålla sin skönhet år efter år. Cabbanis Chevronparkett kommer att framhäva rymden och atmosfären i alla dina öppna och stora ytor. Föreställ dig ett golv som skapar rörelse och dynamik samtidigt som det ramar in rummet. Varje bräda är noggrant utformad för att framhäva träets naturliga skönhet och återspegla dess autentiska känsla. Golvet är skräddarsytt, vilket innebär att allting produceras utifrån order. Med Cabbanis oljade yta får du inte bara ett golv – du får en investering i stil och hållbarhet. Det är ett golv som inte bara ser bra ut, det är ett golv som är gjort för att vara en del av din livsstil och vara med dig på din resa genom livet.

  Cabbanis golv har HDF som mellanskikt, vilket är ett av de absolut hårdaste och tåligaste materialen som finns. HDF står för High-Density Fiberboard, vilket på svenska översätts till högdensitetsfiberboard. Det är en typ av träfiberplatta som används inom möbelproduktion och inredningsdesign. HDF tillverkas genom att komprimera träfiber till en hög densitet under högt tryck och värme, vilket ger en hållbar och jämn skiva som är populär för olika användningsområden inklusive golvbeläggningar.

  Tänk på att Cabbanis parkettgolv är gjort av naturligt trä – ett material som sväller och krymper beroende på hur inomhusklimatet förändras. Golvet ska läggas flytande, vilket innebär att golvet inte spikas fast i underlaget. När du lägger ett flytande golv ska du lämna ett mellanrum mellan golvet och väggarna så att det finns utrymme för golvet att svälla. Mellanrummet kallas rörelsefog och bör vara minst 8-10 mm runt hela rummet. Golvet måste ha möjlighet att svälla även vid trösklar, dörrkarmar, trappor och i skarven mot andra golv, det vill säga det får inte låsas fast – så även här behövs det rörelsefogar. Dölj därefter rörelsefogen med en list eller sockel.

  Cabbani från Decospan är ett franskt skräddarsytt kvalitetsgolv. Golvet är i den absolut bästa kvalitén som finns på den europeiska marknaden och vi på Kitchens.se säkerställer alltid att det uppfyller våra kvalitetskrav gentemot kunden. 

   Välj mellan utförandena Select och Rustic Light

   Select: Trästavarna har inga kvistar

   Rustic Light: Trästavarna har få kvistar

   • PEFC certifierat
   • SCS certifierat 
   • FSC certifierat 
   • Mellanskikt i HDF (High-Density Fiberboard)
   • Träytskikt i 0,6 mm ger dig en golvstav i totalt 10 mm tjocklek (0,6 mm trä & 9,4 mm HDF).
   • Träytskikt i 3,2 mm ger dig en golvstav i totalt 14 mm tjocklek (3,2 mm trä & 10,8 mm HDF).
   • Chevron utan kvistar; stavarna är helt utan kvistar. En jämn yta utan mörkare mönster/kvistar.
   • Chevron med kvistar; stavarna har ”lite, eller få” kvistar, för ett lite mer naturligt resultat. 
   • Då golvet är i naturligt trä kan variation i struktur, mönster och nyans från planka till planka framkomma. 
   • Golvet kommer färdigbehandlat; du behöver inte slipa eller olja golvet efter installation. Detta gör att golvets enhetlighet säkerställs. 
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Cabbani är ett franskt familjeägt företag som gått i generationer och designar skräddarsydda golv som garanterar stil och hållbarhet. Investera i ett högkvalitativt golv som kommer att sätta en exklusiv prägel på ditt hem och ge en unik karaktär till ditt golv. Upplev fransk kvalitetsparkett när den är som bäst med Cabbani och skapa ett vackert uttryck i ditt hem med detta exceptionella parkettgolv, där varje steg blir en ren fröjd för ögat och en njutning för fötterna!

   

Specifikation
Golvtyp Chevronparkett
Tjocklek 14 mm
Träytskikt 3.2
Slipbar Ja
Tål golvvärme Ja
Produkttyp Trägolv
Storlek 700x124 mm
Yta Oljad
Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
Färg Naturligt ljus
Installation Traditionell fransk Chevron installation
Material Franskt trä
Varumärke Decospan, Cabbani
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.